A New World Begins With A New Vision.  

Home      Ochelari      Ochelari de soare polarizati
Print this pageAdd to Favorite
  
      
                  


©Copyright 3D Vision 2004-2013
 
Ochelari de soare polarizaţi Solar ShieldDeşi mulţi ochelari de soare au lentile  care oferă  protecţie UV 100%, ramele ochelarilor de soare în sine sunt la fel de important ca lentilele. Dacă  purtaţi o pereche de ochelari de soare cu lentile care blochează razele UV, dar rama nu protejează complet ochii de lumina nefiltrata periferic, ochii tăi sunt încă expuşi la razele UV dăunătoare. Lumina călătoreşte foarte repede, aşa că dacă lumina poate pătrunde în spatele, deasupra şi dedesubtul ramei unui ochelar, scopul lentilelor de filtrare a razelor UV  poate fi sever diminuat. Lumina nefiltrată va ajunge în continuare la ochii tai.

Ochelarii  polarizaţi  SolarShield  Premium blochează 100% razele dăunătoare UVA şi UVB.

Nu mai este nevoie să renunţaţi la ochelarii de vedere. Ochelarii cu lentile polarizate SolarShield pot fi purtaţi peste ochelarii de vedere. Sunt recomadarea nr. 1 a medicilor oftalmologi după operaţia de cataractă.Trebuie doar să va alegeţi modelul preferat. Se pot utiliza şi pentru conducerea autovehiculelor, pescuit, vânătoare, sporturi de iarnă sau de vară, în orice situaţie în care lumina solară puternică vă deranjează.   

Pentru mai multe informaţii apăsaţi aiciOchelari de soare Eyesential ® oferã o barierã pentru ochi pentru cei care suferã de sindromul de ochi  uscat, alergii la praf, vânt şi luminã  extrem de puternicã. Confortabili şi cãptuşiţi cu spumã. Rama reţine umezeala din jurul ochilor protejând în acelaşi timp de elemente externe.


Pentru mai multe informaţii apăsaţi aiciSolarComfort ®  - protecţie solarã pentru un stil de viaţã activ
Protecţie 100% UVA / UVB 
Cadru uşor, pentru o fixare confortabilã
Blocheazã lumina cu 48% mai mult decât ramele convenþionale 
Lentilele curbate permit vederea perifericã maximã
Lentile polarizate  reduc efectul de orbire
Lentile rezistente la zgârieturi
Husã inclusã
 
Pentru mai multe informaţii apăsaţi aici