A New World Begins With A New Vision.  

Home      Despre Noi      Introducere
Print this pageAdd to Favorite
  
      
                  


©Copyright 3D Vision 2004-2013
 

Performanta Superioara. Calitate Superioara. Produse Premium.

 

Cu sediul in Bucuresti, 3D VISION EUROGRUP SRL ofera servicii de distributie  pentru produsele oftalmologice necesare in chirurgia cataractei, atat pentru clinicile private cat si pentru unitatile sanitare apartinand Ministerului Sanatatii. De asemenea, importam si distribuim sisteme de acuitate vizuala-testere digitale LCD -pentru spitale, clinici si cabinete oftalmologice particulare din intreaga tara.
Suntem o companie infiintata in anul 2004 de un grup de tineri entuziasti care activeaza in domeniul vanzarilor de produse pentru chirurgia cataractei din anul 2001. Datorita eforturilor noastre sustinute in fiecare an, am inceput sa colaboram cu o firma producatoare de profil in anul 2005, ajungand in prezent sa distribuim produsele a opt firme de renume mondial din domeniul oftalmologiei. Si nu ne vom opri aici, in fiecare an vom adauga  in portofoliu nostru noi firme producatoare de dispozitive si echipamente din domeniu.
 
Suntem unici importatori si distribuitori ai unor companii renumite  din Statele Unite ale Americii si Europa. Toate produsele importate de noi  sunt certificate  ISO si CE. Toate produsele furnizate sunt avizate de Ministerul Sanatatii au garantie si sunt insotite de certificate de calitate si conformitate care confirma faptul ca produsele respecta toate reglementarile legale din Romania si din Uniunea Europeana.

Toti partenerii nostril din Statele Unite si Europa investesc in cercetare si dezvoltare astfel incat sa imbunatateasca produsele si sa le ofere clientilor sai ultimele noutati din domeniu. In fiecare an suntem o prezenta constanta la targurile si congresele oftalmologice din Romania si din Europa, pentru a ne intalni cu partenerii nostri de afaceri si pentru a fi la curent cu noutatile din domeniu. Astfel putem oferi clientilor nostri produse de ultima generatie existenta pe piata oftalmologica mondiala.
 
Nu ezitati sa ne contactati si veti fi pe deplin multumiti de calitatea produselor si serviciilor oferite de noi. Va asteptam!
Suntem concentrati pe Calitate si Precizie.

Va oferim o gama larga de lentile intraoculare hidrofile acrilice, hidrofobe si PMMA de la  producatori cu renume din Statele Unite  ale Americii si Europa. 
In functie de pacient va putem recomanda lentile intraoculare rigide din PMMA sau foldabile acrilice in mai multe configuratii: sferice, asferice cu sau fara filtru de lumina albastra, lentile de camera anterioara sau din silicon, lentile monobloc sau din 3piese componente.
La cerere  putem livra contra cost injectoare si cartuse de unica folosinta de 2.8mm, 2.4mm sau microincizie de 1.6mm. 
Totodata va oferim si o gama de lentile intraoculare hidrofile si hidrofobe preincarcate, implanturi pentru aniridie, inele de tensiune preincarcate, dilatator de pupila sau substanta vascoelastice si farmaceutice precum si noua gama de testere vizuale digitale LCD.
 
 Pentru orice intrebari, nelamuriri, sugestii, oferte, reclamatii nu ezitati sa ne contactati si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.