A New World Begins With A New Vision.  

Home      Consumabile&Farmaceutice      Farmaceutice
Print this pageAdd to Favorite
  
      
                  


©Copyright 3D Vision 2004-2013
 

VisiTryBlue-Colorant oftalmic trypan blue 0.06%
Producator: Visionary Medical Supplies Inc. - USA
Pentru a folosi VisiTryBlue primul pas constă în injectarea de aer în camera anterioară folosind un ac de 26 gauge în locul unde al doilea camp de incizie este făcut.Astfel este prevenită diluarea colorantului.Extrageti substanţa din flacon cu o seringă tuberculinică. Injectaţi conţinutul  în camera anterioară între bulele de aer  şi capsulă. Folosiţi înclinarea acului şi verificaţi capsula să fie colorată în totalitate.Dacă o porţiune nu s-a colorat  injectaţi inca o picătură până se colorează. Poate dura un minut până să se coloreze.Următorul pas este injectarea substanţei vâscoelastice în camera anterioară. Aceasta  umflă ochiul pentru a se efectua o incizie corneală clară, ochiul fiind tensionat şi acţionând ca o valvă. Folosiţi o sondă dreaptă pentru a stabiliza ochiul cu mâna stângă,iar cu mâna dreaptă efectuaţi o incizie sclerală sau corneală clară. Injectaţi  substanţă vâscoelastică in interiorul ochiului pentru a elimina bulele de aer si trypan blue-ul.Acum rhexisul este început cu un ac sau cu un forceps. Se va observa contrastul dintre capsulă,care a fost colorată şi cortex, care nu a fost colorat. Rhexisul este continuat şi finalizat.Când rhexisul este complet se poate vedea o capsulă anterioară colorată  asezată pe camera anterioară.

 
VisiSil - Ulei siliconat 1000cS
Producator: Visionary Medical Supplies Inc. - USA
VisiSil este un ulei apirogenic,steril si purificat  folosit pentru tamponarea   prelungita dupa tratamentul chirurgical in dezlipirea de retina.
In conditii aseptice, extrageti continutul flaconului intr-o seringa. Injectati incet. In timp ce scoateti seringa evitati sa lasati bule de aer in cavitatea vitreo-retinala. Dupa ce ati eliminat VisiSil din ochiul pacientului, produsul trebuie tratat ca un produs biologic uman.
Viscozitate (la 25°C): 1000 cs
Index refracriv (la 27°C): 1.4002
Gravite specifica (la 27°C): 0.9740
Greutate moleculara medie (Daltons): 44,000 ±1000