A New World Begins With A New Vision.  

Home      Suport Clienti      Termeni si Conditii
Print this pageAdd to Favorite
  
      
                  


©Copyright 3D Vision 2004-2013
 

CONDIŢII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI

3D VISION EUROGRUP SRL  şi-a deschis site-ul www.eyecare.ro pentru a-şi informa personal toţi clienţii. Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor generale de acces şi de utilizare detaliate mai jos („Condiţii generale”), precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci când accesaţi site-ul, când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit şi necondiţionat Condiţiile Generale.

INFORMAŢII DESPRE PRODUSE ŞI SERVICII

Aceste pagini constituie o prezentare generală a gamei de produse importate distribuite de 3D VISION EUROGRUP SRL în România. Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare şi nu atrag responsabilitatea 3D VISION EUROGRUP SRL

3D VISION EUROGRUP SRL îşi rezervă dreptul de a modifica/actualiza informaţiile ce figurează în prezentul site pe internet, în orice moment, fără preaviz, ţinând cont de trăsătura interactivă a site-ului, fără ca modificările să presupună responsabilitatea 3D VISION EUROGRUP SRL  sau a angajaţilor săi.

HYPERLINK-URI

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.eyecare.ro necesită o autorizaţie prealabilă în scris de la 3D VISION EUROGRUP SRL. Dacă doriţi să plasaţi un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare să contactaţi responsabilul site-ului www.eyecare.ro.

3D VISION EUROGRUP SRL nu poate fi, în nici un caz, făcută responsabilă pentru punerea la dispoziţie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecând de la site-ul www.eyecare.ro şi nu este responsabilă, în nici un fel, de conţinutul, produsele,etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecând de la aceste site-uri.Va rugam sa verificati distribuitorii autorizati ai produselor importate de 3D VISION EUROGRUP SRL .

LIMITAREA RESPONSABILITĂŢII

Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu. În nici un caz, 3D VISION EUROGRUP SRL, distribuitorii sai, angajatii sai, fiecare în parte sau împreună, nu vor putea fi făcuţi responsabili pentru daune directe sau indirecte şi în special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultând din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Conţinutul site-ului este prezentat fără nici o garanţie, de nicio natură.

Informaţiile asupra produselor, modelelor, caracteristicilor şi preţurilor acestora corespund unei definiţii la momentul redactării lor sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ şi deci nu sunt şi nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală a produselor şi serviciilor oferite de 3D VISION EUROGRUP SRL, de distribuitorii sai, ori de angajatii sai. Erori sau omisiuni pot interveni.

DREPT APLICABIL

Prezentele Condiţii Generale, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Condiţii Generale sau din accesarea / funcţionarea / disfuncţionalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Condiţiilor Generale şi a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente.

ACTUALIZAREA CONDIŢIILOR GENERALE

3D VISION EUROGRUP SRL îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment accesul la site, precum şi Condiţiile Generale. Aceste modificări şi actualizări sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de îndată ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie să se raporteze în mod regulat la această rubrică pentru a verifica Condiţiile Generale în vigoare.